Foto : Jejak Akulturasi Budaya pada Masjid Saka Tunggal

Foto : Jejak Akulturasi Budaya pada Masjid Saka Tunggal

1 KOMENTAR

  1. Photone mbah Gogon maen pisan kuwe… tapi lewih apik nek watermarke ora patiya dominan. nek ora di ciliki utawa di gawe transparan…
    anu mung usul si… salam banyumas

LEAVE A REPLY

3 × 1 =